Відкрити меню

КС “Кредит-Союза” та “Київстар” у рамках співпраці по застосуванню мобільного додатку m-Agri


21.02.2019 у КС “Кредит-Союз” відбулася робоча зустріч у рамках меморандуму про співпрацю з оператором мобільного зв’язку “Київстар” щодо застосування мобільного додатку “m-Agri”. Участники обговорювали методи впровадження, удосконалення та застосування нових можливостей мобільного додатку.

m-Agri – бізнес-додаток має забезпечити аграріям легкий доступ до передових практик, бази знань, галузевих цінових пропозицій, новин, ресурсів професійної підготовки та онлайн консультацій, а також вивести фермерів на нові ринки для продажу своєї продукції та надати їм можливості для зростання власного бізнесу.

На сьогодні m-Agri налічує сім основних розділів:

– Погода: інформація про погоду сьогодні, щогодини, щодня; – Новини по розділах: загальні, тваринництво, рослинництво, технології, уряд;

Ціни: оптові та роздрібні ціни на ринку по продуктах, у розрізі регіонів;

База знань: інформація про хвороби тварин і рослин, пестициди, шкідників, насіння і рослини;

Консультації: кваліфіковані експерти відповідають на питання по аграрній галузі;

Курси валют та зручний конвертер;

Торговий майданчик: торгівля в режимі онлайн, загальна сума, закупівлі В2В, доступність елеватора, оцінки трейдера, партнери по доставці;

Фінанси: безготівкові розрахунки, банківські послуги, страхові послуги, факторинг, підрахунок.

«Малі фермери не мають достатнього фінансового ресурсу, щоб швидко отримувати цінні галузеві знання, які, до прикладу, мають можливість замовити великі агрохолдинги. Тому співпраця Мінагрополітики та Київстар щодо створення і запуску зручного мобільного додатку для дрібних аграріїв є дуже важливою. Завдяки новому додатку аграрії без особливих витрат зможуть отримувати корисну інформацію про погоду, ціни, новини про держпідтримку», – зазначив Віктор Шеремета, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України.


Депозитний продукт:
Сума депозиту:
Строк депозиту:

    Заповніть наведені нижче поля і наш менеджер зв'яжеться з вами для уточнення
    деталей оформлення кредиту або депозиту

    © 2024 Кредитна спілка "Кредит-СоюЗ" · Копіювання матеріалів сайту без дозволу заборонено
    Дизайн і підтримка: qwerty-group